Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.dn.se/nyheter/sverige/mannen-fler-an-kvinnorna-i-sverige/


Det ska bli ett krig för honor.

 

 

Läste i Metro tidning hur skall vi göra för att locka komma till Sverige mera flykting kvinnor för att det är stor brist på kvinnor som stavas med ”K” en kille sade att det ska bli krig hör honor till sommar. Jag skrattade tills fick smärtor i käke. Jag har tänkt alltid honorary diplomat, diplom och på filmen<

 ”Medal of Honor” när hört ordet honor…

 

 

Oklanderlig beteende i kärlek.

 

oklanderligt beteende,

 anständiga

 utbildade människor

 lämnar en känsla av kärlek,

Även om då ses aldrig mer.

 

kärlek alltid under våren

Lämnar inga ärr.

Falling in love

får mig att skratta

Dessa efemära oavgjort.

 

när sommar sol hettar till

då blir riktig monopol taxa på tjejer

som brist vara,

Som mjuk glass längs kajen kl. 14




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP