Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild säger mer än tusen ord sägs det, men ibland har man ingen kamera eller så har färgen torkat i tuben... Skönt iallafall att rensa bland liken i garderoben ibland. Åsså har jag äntligen snyggat till hemsidan www.strandbergart.se lite. Välkommen


Bagagebrand

 

Bränner barndomens bagage

ur garderobens glömda gömmor

med ris från häck

och löv från krattad tomt

 

Betraktar trumpetande tranor

lutad mot luttrad lövraka

med ankaret i marken

och bly i stövlarna

 

Något bagage tycks de inte ha

(och inte någon influensa heller

trots att de rest

så långt i ett sträck)

 

Svedda ögonbryn

och en dikt

var det jag fick ut

av mitt brända bagage




Fri vers av Thomas Strandberg
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-04-30 22:45



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
jag med.. gillar
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg