Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom allt

Än en gång
har jag förlorat
mot något
som inte finns

Ändå står jag
betraktar dig
från andra sidan

Naken
Avskalad
Rädd

Förlorad igen




Fri vers av ia VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-23 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP