Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionslöst

Jag är ett gungfly

Du är ett gungfly

Hela tillvaron är ett gungfly

Allt är så hopplöst

För det finns inget att hoppa till

eller att hoppas på




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 07:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Förhoppningsvis dyker det upp en plats att landa på.
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP