Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid som ska gå fort

Tiden gick fort

under den tid

pensionen

tjänades in

Nu önskar pensionären

att tiden

också ska gå fort

fram till nästa

pensionsutbetalning

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-23 07:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, fort går det! Alltför fort.
2016-02-23

  StinaJ VIP
Ja, allt går med rasande fart ju äldre man blir
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP