Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erotik


Mellan lakanen

Mellan lakanen,
inlindade,
dolda,
ligger två heta, okända, för varandra, kroppar
som försöker galoppera tillsammans i samma tempo
till navels centrum
Utan hämningar, utan måsten blåser en stark vind i deras ögon
och fångar deras rinnande blod på samma virvlande plats
där alla förväntar sig, någon gång, finna alla dagar i veckan.

Mellan lakanen,
sammanflätade i en hård knut ligger två sökande själar
dansandes på livets överkant mitt i natten
håller de i varandra,
för att inte rammas av svindlande lyckorus stötar.
Nu,
utan något ljud beger de sig till sötmans stund
till en bättre dimension.

Mellan lakanen,
kan man uppleva den finaste känslan,
i fingertopparna,
i mungipan,
i pannan,
i magen,
i huden,
i könsorganen,
i hjärtat,
i hela kroppen.




Fri vers av Minona
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-23 12:24



Bookmark and Share


  Super_Robin
Underbart!
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona