Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omförhandlad förståelse av kartan


så meningslöst att påstå att den andre inte förstår
det är en förolämpning som faller död till marken
en sten i ditt eget glashus

den andre ser inte samma världsbild som du
han befinner sig på en annan punkt på kartan
inte högre eller lägre
inte framför eller bakom
bara annan

han förstår
sin bild

du måste signalera vifta med armarna ropa:
här är jag!
då ser han dig
kanske
då kan ni börja tala




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-23 12:32



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
ljuvligt mänskligt och berättar om en fast övertygelse på kommunikation.
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger