Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en älskare.

Jag har en älskare, ingen tanke på mormonism där inte.
Jag undrar nu hur jag ska gå vidare med mitt liv?
Kommer jag att dricka kaffe?
Alkohol?
Göra något mer banbrytande?
Byta liv.
Hålla fast vid vad?
Hålla ut?
Vid vad?

Jag har en älskare.




Bunden vers av Mim
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-23 12:59



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Yes, det är det många som har
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim