Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattefri förmån

Lycklig kan man sig skatta,
för att man får skratta,
utan att skatta.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 450 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-04-20 17:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Snart den enda skattefria förmånen vi har. Fyndigt och bra.
2016-06-16

  anits VIP
Haha, den här gillar jag!
2016-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...skratta och lev längre...
2016-04-26

  Palett
Denna är jättebra !!
2016-04-22

  överlevaren VIP
Haha, BRA!
2016-04-21

  Anya VIP
Jaa det är skatt på det mesta... Underfundigt som vanligt.
2016-04-21

  Rise Little One
Än så länge så är det skattefri ja :)
2016-04-21

  Lars Hedlin
Skrattet är skattefritt minsann :)
2016-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Glad ordlek. Jag kostar på mig
ett skattefritt leende.
2016-04-21

  Maria Sundelin VIP
Japp
Än är humorn skattebefriad om än inte helt fri
2016-04-20

  Eva Helene VIP
Ja, det är skönt att allt inte är så illa beställt här i jämmerdalen!
2016-04-20

  Palett
Bra text att skratta åt !
2016-04-20

  walborg
Jag vågar bara le, för säkerhets skull ...
2016-04-20

  ULJO
Ja det kan man ju gotta sig åt
2016-04-20

  M.Eta
Rätt som det är blir det väl skatt på på det också, skratta bäst som sist!!
2016-04-20

    ej medlem längre
Väldigt fyndigt
mvh annokas
2016-04-20

  soligajag_1 VIP
Underbar lycka att
skratta som en tok,
utan att behöva ge något
mer. . hahhahah. .
2016-04-20

    Birgersdotter VIP
träffsäkert !!!!!
2016-04-20

  DominiQueen
Haha, och nu gav Du dem ett uppslag och vips fick vi: SKRATTEVERKET.. jag röstar mot...
2016-04-20

  Per Drysén
Bra tips. Jag ringer till Skatteverkets tipstelefon genast.
2016-04-20

  louisegirl
Jaa vilken tur att man får ha skrattet utan skatt, det är ju sensation ...
Bra ordat!
2016-04-20

  kardman
Ä du alldeles säker på det, är det inte så att skatteverket inte hör när du skrattar?
2016-04-20

    ej medlem längre
Snart får vi nog glädjeskatt också...
2016-04-20

    ej medlem längre
Oskattbar rikedom!
2016-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart, en skattefri förmögenhet!
2016-04-20

  DominiQueen
Ja visst vore tiden ur led att lagen blev så led att vi var tvungna att göra leavdrag? Extra för stor mun. :-)
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck