Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palmemordet

- Stämmer det att du gav en Magnum
till Christer Pettersson veckan innan
mordet på Olof Palme?

- Ja.

- Kan du förklara varför?

- Han älskade glass.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 469 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-25 16:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja det var startskottet på alla lögner runt ikring detta mord, som de glassade sig i tv-rutan tillsammans med Christer, som bara hamnat i klister för att det passade Sverige just då. Fyndigt iallafall.
2016-06-28

  anits VIP
Så bra skaldat, jag gillar också Magnum!
2016-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det gör jag också...:-)))
2016-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Pettersson har jag haft nöjet att samtala med vid ett tillfälle. Det var på Hotell Pilgrimshem i Bromma.
2016-03-01

  Larz Gustafsson VIP
LOL!!!
En av dina absolut bästa!!!
2016-03-01

  överlevaren VIP
Iskallt... undrar om det var en klassiker?
2016-02-28

  Jan Widströmer VIP
Tjosan....
2016-02-26

  Jan Widströmer VIP
Tjosan....
2016-02-26

    ej medlem längre
Den sortens magnum räckte nog för honom...
2016-02-26

  Gunnel Eriksson VIP
Jag undrar när man började sälja
Magnum (glassen). Rolig som alltid.
2016-02-26

  M.Eta
Var det därför han var en kallblodig mördare (om det nu var han)?
2016-02-26

  walborg
Tiddelipom! Jag hoppas på Leif G Persson
2016-02-26

  Ingrid Trolle
En så kallad tvär och
oväntad vändning, som
du mirakulöst nog förmår
skruva till på slutet.
2016-02-26

  ULJO
Roligt och fyndigt kring den största rättsslandalen i svensk historia. Lisbeth är den enda som sett och pekat ut mördaren och det räcker inte som bevis. Skandal
2016-02-25

    ej medlem längre
Ha ha den var jättebra
Mvh annokas
2016-02-25

    ej medlem längre
Svårt ämne att skämta om, men du lyckas som alltid få till det.
2016-02-25

  Anya VIP
Jaa komplext detta...hoppas det blir löst någon gång. Joo magnum är gott. Slurp!
2016-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Påhittig vändning!
2016-02-25

  louisegirl
Haha ja bravo...vem älskar inte magnum ;)
2016-02-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag älskar Magnum - Men jag sköt INTE Christer Pettersson :)
2016-02-25

  soligajag_1 VIP
Haha, , vilken tvärändning!!
POFF!!
2016-02-25

  Maj-Lis VIP
Bra
2016-02-25

  Per Drysén
Mycket bra! Den vändningen var oväntad.
2016-02-25

  Maria Sundelin VIP
En svårsmält glass tydligen
2016-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Palmemordets
utredning: Man får
att han bett slippa
bevakning just den
kvällen han mördades
vilka visste om detta...
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck