Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren porlar i Stockholm.

 

 

 

*Jag var på landet köpa ett rött hus, anser att Sverige är min stadiga älsklig bo bas och kan inte vänja mig vara lojal till en annan plats och kulturlandskap, trots allt jag vet mycket mer en vad tidningar borde skriva så Sverige veta vad handlar om och vakna.

 Alt var okay priset, läge, standard, men närmaste granne bara på ett par km av mindre ett hundra invånare på i kommun.

Då tänkte jag samla ihop fattiga kommuner av 2-3 byar under en samma tak, samma paraply så att varje kommun har 3000-5000 invånare och rätt till vägar och bus och en sheriff, filosoferade jag med mäklare,

 Tyvärr på grund av ålder tillåts inte bo så här sade mäklare annars det är rena filmisk svensk idyll saga bo här och gamla dammen är mycket olycklig på det nya stället på spanska landsbygder där får mer av den servicen med promenader under trygaförhålande.   

  • Jag tillbaka till stor stad, tittar runt omkring men varför behöver jag så många människor som jag inte känner som jag aldrig kan ha någonting gemensamt?

Medan nya tider Internet fungerar precis vad som helst i Sverige, varför så många har fel uppfattning och bildat en orealistisk kärlek till Stockholm som ger inte service det lovar, man får ingenting för pengar, och det är dyrt och kalla infrysta själar nu slåss mot falska premisser i kö hos psykoanalyser.

Slussen ska ombyggas för mer bredare flytande trafik, Stureplan galleria ska också ombyggas då kommer att riktas bara på matservering och försviner butiker med mode och kosmetiker, jag besökte Kista för att projekten kommer att vara lite så där identisk. Inget fel på mat sammanflätar i varandra på serveringar exotiska dofter, parkering men det är för jobbig helt enkelt det saknar själ.

 Jobb finns inte och konkurrensen om svarta jobb har halverad lönerna och jobbar med folk som är desperata utan annat alternativ 6000 max för 12 timmar arbete i månad , service och näringslivet,

medan priset på boende har stigit upp till  122 222 kr/kvm. 

Stockholm, det är så mycket som bara går inte talas om utan en ordentlig en sann, själslig lock.





Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 12:36



Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-02-23 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP