Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som ger mig vingar

 

Våren sprider sig

Ymnigt

Men välplacerat

 

Med en punkt

På slutet

I det som börjat

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-23 20:39



Bookmark and Share


  mike irow
1 an och bland ettor i sinnena..de vida-
2016-02-29

  Larz Gustafsson VIP
Där har Red Bull inte en chans.
2016-02-24

  Knoparemoj
Hej,

Ja,det är våren,jag det är våren som har kommit igen och med den kärleken. Ja,visst är det härligt.

Ha det gott
Bosser
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP