Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svettig eftermiddag

En svettig eftermiddag

En svettig eftermiddag,
En svettig eftermiddag kan medföra dåd som aldrig tidigare skådats,
Den smutterliga slynfian skymtades under nattduksbordet sugen som gåsen i natten,
Det hade rests många hundra mil för att dela på sädens svettiga mustsås,
Åh den euforin som kurrar då kvällen nalkas,
Nalkas gör där annat när korv skådas i mängder,
Skådas gör det men också startar svindlandes en karusell som inte stoppas föräns smegman har skymtats mellan springorna i parkettgolvet,
Slick i min smegmans muttsmutta smör över hela kroppen,
Men vem var det nu som tog mig på snoppen?
Jag har hopp om att lisa åh söta lisa är den som fingrar min flotta åderpåle,
Hon ger mig snålskjuts till vårtgårdarnas vilda rabatter,
Det råa betorna betar, blir bitna men inte utslitna för så färska frukter skall inte smuttas på,
Ack så befängt, det slickas förunderligt och i samma ögonblick skymtas en glimt av den saft som skall förtäras,
Förtäras eller spisas, en måltid värdig ett kungligt hov i behov av smuttiga mumsmuttan,
Plötsligt blåser sydanvinden upp en doft bara en sydanvind kan medföra,
Varje andetag följs upp av såsmånadens första färska kastanjer,Ett välkänt sädesslag man kan hitta i trädgården,
Inte vilken trädgård som helst,
Den saftiga genomträngande men trygga lukten vårdar ömt de inre näskanalerna,
Nu välkomnar våtgrottan en kalasande såspåle,
En lustfull dans följer ett nyckfullt nallande utav svettans samlag,




Fri vers (Fri form) av Svante Pissvante
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-24 01:34



Bookmark and Share


    Max Poisé
*garv* - underhållande!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante