Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblicksverk..

 

 

Sida vid sida

ligger räven och haren

scenariot/ jakten

triumfens ögonblick

bilarna rusar/ förbi

båda är de redan

glömda

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-24 09:21



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Alla dessa djur... att skjuta de stackars oskyldiga människorna vore förstås olagligt, mmmm. (Skriv mer om djur! De förtjänar dig.)
2016-02-27

    ej medlem längre
Den rullande döden skördar.
2016-02-25

    ej medlem längre
(kommentaren som försvann)
Passar också+
2016-02-24

    ej medlem längre
å nej inte räven och haren! dessa luggslitna uppstoppade poesidjur från 00-talet.
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo