Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ådrorna

I mina ådror
i dina ådror
finns mänsklighetens historia
DNA från miljoner år sedan

Vi är en samling celler son har reproduceras gradvis
vi är varelser
med gamla och obegripliga historier som har trasslad sig
i situationer av krig, hat, fred och kärlek

Alla vi är foster i en universell matris som matas
av samma navelsträng

Det är inte våra namn som gör oss till bröder och systrar
eller våra barn som gör oss till föräldrar

Den intellektuella dimensionen
och förmågan att vara människa
tvingar oss att leva i släktskap i en lånad värld




Fri vers (Fri form) av Minona
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-24 11:05



Bookmark and Share


  mike irow
vilken brabra sekfens--
avslutning...
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona