Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Men för tusan

som du ser ut

vart kommer du ifrån


helvetet


det var där jag föddes

men igår sa Gud:

du är fri


och nu står jag här

alldeles naken


och vet inte vart

jag ska gå


det är nästan

så att jag längtar tillbaka


och detta ljus

bländar mina ögon


vilket ljus

jag ser inget ljus


vet du

säger jag

mörkret

var en stor gåva från Gud

det inser jag nu


ser du den blåa lyktan

i min hand

ja

det var den som hjälpte

oss att hitta

ut därifrån


inatt

ska jag tända den igen

för Gud sa:

glöm aldrig varifrån ni kommer










Övriga genrer av Ali D
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-24 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D