Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkra perioder

- För mig är alla perioder
säkra eftersom min man
ser all hockey.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 492 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-03-08 18:37



Bookmark and Share


  louisegirl
Haha jaa, så bra...
2016-04-12

  anits VIP
Det kan bli för mycket hockey också,
det finns dom som fastnar vid teven, även när hockeyn är slut.
2016-03-10

    Dan Myrbeck
För mycket hockey
gör människan puckad.
2016-03-09

  Anya VIP
Jag har "fuskat" två gånger och har två barn...trots all hockey. Men vissa män kan ju göra två saker samtidigt. :o)))
2016-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul! Men kan man vara säker för det?
2016-03-09

  Eva Helene VIP
Den var bra!
Men är inte säker på att det funkar, för trots hockeyn har jag tre barn . . .
2016-03-09

  walborg
Helt underbart!!!
2016-03-09

  Ingrid Trolle
Då gäller det m a o
att TV lägger matcherna
på rätt tider, minsann.
Du är makalös :)
2016-03-09

  ULJO
Det har sin fördel att vara en sportfantast
2016-03-08

  ResenärGenomLivet VIP
Osäkra perioder kommer för snart är hockeysäsongen slut...men då tar sommarsporterna vid, så man vet ju aldrig...:-))
2016-03-08

    ej medlem längre
Gillar din humor:)
Mvh annokas
2016-03-08

  Rise Little One
Undrade varför gifte man sig i detta fall?
2016-03-08

    ej medlem längre
Haha..
2016-03-08

  Bibbi VIP
Kul.
2016-03-08

    ej medlem längre
Det finns visst nåt som kallas för Sportdåre?
2016-03-08

  överlevaren VIP
Det enda som blir påsatt är TV:n!
2016-03-08

  Maria Sundelin VIP
Så pucken ligger hos honom?
2016-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
finns det sommarhockey också ?
2016-03-08

    ej medlem längre
Tillbringar natten vid TV:n kanske...
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Ett brinnande intresse för sporten, inte ens en liten gnista för sin fru!
2016-03-08

  överlevaren VIP
Kanske kan lyssna radion istället och umgås?
2016-03-08

  soligajag_1 VIP
Hhahaha. . "asg",
det va så bra så jag garvar än. .
det finns ju fler kanaler. .
2016-03-08

  Per Drysén
Säsongen tar slut någon gång
2016-03-08

  Per Drysén
Säsongen tar slut någon gång
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck