Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren med stort v är på g

Vi välkomnar vist - verkligt varmt -
vår vår, vår väldigt välförtjänta,
väna, vackra, varma, vanebildande
vår!




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 464 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-04-06 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sannerligen är det just så :)
2016-04-21

  Gisela Nordell
ja verkligen!
2016-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
på finska är V ordet en svordom.
Men vi säger väl att jag gillar V ord då.
2016-04-11

  ResenärGenomLivet VIP
Känns så gott...härligt...kul med alla v-ord också...
2016-04-09

  mike irow
välvackert!
2016-04-09

  Marianne Räf
Ja, våren är verkligen
vanebildande..
Kul allitteration !
2016-04-08

  DominiQueen
V som i VICTORY - en seger
V som i VICTORIA - seger för fler
Inom numeroligin är V = 11 en sk elitsiffra och inte delbar med sig själv. Hög potens, ska en ge ett barn eller ett älskat djur god energi: döp den med V och aktivera självuppfyllande Profetia.

Veni - Vidi - Vici :-)

Varmt Tack för Vår i V
Stående ovation
DominiQue

2016-04-08

  anits VIP
Så fint skaldat om vår vårlängtan!
2016-04-07

  Anya VIP
Joo det är sannerligen hänförelsens tid. Längtar också efter vitsippor...som M Eta skriver.
2016-04-07

  Maria Sundelin VIP
Fast med vissa bakslag
2016-04-07

  M.Eta
Vårliga vitsippor i vasen på köksbordet. De där första man plockar är välförtjänta väntande vårpirrande vårattributer. Vårfin text!
2016-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Verkligen vackert välformulerat!
2016-04-07

  överlevaren VIP
Väldigt bra!
2016-04-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Very well written!
2016-04-07

    ej medlem längre
V isst är det bara så underbart!
Här ljudas det:) varmt.

2016-04-07

  Gunnel Eriksson VIP
Vers vid våren - vacker, värdefull
2016-04-07

  Eva Helene VIP
Verkligen vederkvickande!
2016-04-06

  ULJO
Mycket v där, som en hyllning till våren
2016-04-06

    ej medlem längre
Väldigt vackert om våren!
2016-04-06

  Bibbi VIP
Applåder i mängd!
2016-04-06

  Rise Little One
Heja heja på våren :)
2016-04-06

    ej medlem längre
Storslaget välkomnande till våren!
2016-04-06

  louisegirl
Härliga välkomna vår ;)
Bra !
2016-04-06

  aol
En dikt som gör en glad,
2016-04-06

  Ingrid Trolle
Vi vill verkligen
välkomna våren!
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck