Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närhet & kärlek är en kraft som går på gränsen mellan ljuvlig och fruktansvärd.


Huden är kall, hjärtat är varmt



Om jag skulle våga

ge mig själv avklädd

naken

sårbar

förväntansfull



till Dig



Hur skulle jag då

våga se om du

väljer att göra mig synlig



osynlig







eller kanske





hel





*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-24 15:40



Bookmark and Share


  VildLilja
Precis så..
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP