Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är allt och jag är ingenting

Det var du

som stängde dörren

säger Gud


men det var jag

som satte foten

imellan

så att den ändå

stod på glänt





Övriga genrer av Ali D
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 03:46



Bookmark and Share


  genni
Håller med ceciliaviola.

2016-06-17

    ej medlem längre
Tyckte den här dikten var väldigt bra. Bra titel, och hoppfullt avslut.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D