Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jajjamen!

Man älskar inte en annan människa
trots hennes fel och brister

man älskar henne
med hennes fel och brister...

Tollak B. Sirnes




Prosa av Balans
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 11:35



Bookmark and Share


    Ingegerd svedin VIP
Där fick jag mig en riktig tankeställare
2016-06-28

  Minkki VIP
och ibland för... utan att belittla
2016-06-07

  Öknens Ros VIP
Ja, säg den människa som inte har några brister och skavanker! :)
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Balans