Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har ju inte ens blivit ihop ännu.


Martin 1

Och aldrig får jag säga

hur mycket jag älskar dig

för jag har lovat

att inte

inte, inte, inte

skrämma bort dig

inte, inte, inte

gå för fort fram

inte, inte, inte

lova bort mig

för tidigt




Fri vers av Tea Alex
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 19:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Love Chrush
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex