Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin 2

Sommarnatten

viskar om din närhet

avslöjar sig

när du lutar dig mot mig

lägger din panna

i mina händer




Fri vers av Tea Alex
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 19:02



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
True
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex