Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin 5

Jag vill så gärna

att du ska se mig

och ännu hellre

älska det

du ser

 

All min rädsla

all oro, noja

och melankoli

 

All glädje

all närvaro, kreativitet

och gudslängtan




Fri vers av Tea Alex
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-25 19:25



Bookmark and Share


  SatansSon
den här är riktigt bra
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex