Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du skriver

Det är så att jag märkt.
Inte angående ting, poesi som blivit bokmärkt,
att stilen som folk skriver, är den dom applåderar.
Äntligen, i sambanden, finns ett osynligt spegelglas.
Vad du skriver , skriver jag, men inte OM vad vi skriver.
Och ändå känner vi inte varandra.
Hur vet jag då, vad jag vet?
Att du skriver liknande som jag.
ELLER SOM JAG.
Men inte om samma saker.
Svaret på frågan, och kommunikationsformen oss emellan, det finns en kärlek, fastän jag bara känner till dig.
Jag känner till dig, för att du påminner om mig.
Det Du Skriver.




Bunden vers av Mim
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-25 21:16



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
jag applåderar din dikt för att jag tycker du har liknande intressanta tankar som jag ^^
Du har nog rätt.
2016-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Det första man tittade efter på klassfotot var sig själv.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim