Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldatkatt

Du sitter som en soldat,
Men vad vill du?
Jag förstår inte.

När kan jag lösa denna kommunikationsgåta?




Fri vers av Mim
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-25 21:19



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
smsa mej
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim