Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan art. Gissa?

Du smyger,
Kanske har det blivit ett sätt.
Ett sätt för dig, att gå.
Kanske din identitet.
Kanske din försiktighet?

Varför denna försiktighet?
För att i rang, finns det någon, som inte finns i samklang, med odjuren, de andra i rang, som vill kasta sig över dig.

När jag smyger bakom dig, är det för att se vart du tar vägen.




Bunden vers av Mim
Läst 286 gånger
Publicerad 2016-02-25 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim