Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill bara återuppleva när jag var i sync


Från 2005, när jag var i sync

jag vill ha tillbaks
min gamla skinnjacka
smaken utav tobaken

jag vill ibland tillbaka
när man bara överlevde dagen
för det är svårare nu
framtiden är inte min ibland

och samtiden känns kall ibland
alla växer upp så fort
jag vill tillbaka till sanden
tillbaka till gungorna vid stranden

jag vill vara berusad igen
kunna börja om igen
från 2005
och åter leva allt igen




Fri vers av Xan
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 22:17



Bookmark and Share


  Krimskramsan VIP
Man längtar tillbaka ibland...
men tänk den värld som väntar dig!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan