Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroniska vänsterprasslare är per denna definition inte riktigt vuxna ... Texten inspirerades av kommentarer till många texter här, egna och andras. Och av en text om våldtäkt.


Jag gillar de vuxna männen här

 

 

 

Jag gillar de vuxna männen här, de där som inte sticker under stol med
att de är gifta (hur det än definieras, sambor eller vigda). De har livets
skinn på näsan, hjärtats visdom och förmågan att uttrycka både
känslor eller tankar i skrift. De håller sig till sitt, är inte rädda att visa
sin åsikt när den avviker från andras, saknar (eller betvingar)
ändå behovet att dänga den i huvudet på andra. De får min korta
rock att växa.

De är, vad min mor skulle sagt,
- Normala -
hennes yppersta betyg.

Jag kallar dem bara
- Människa -
mitt yppersta.

 

 

2016-02-26  10:50




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-26 09:53



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Mycket bra skrivet om fina män som
är stolt för det han har!

2016-02-27

  walborg
Skön läsning
2016-02-26

  Maj-Lis VIP
Fint skrivet
2016-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag är stolt över att ha varit gift i 26 år - med samma kvinna.
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP