Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas i alla fall



Livet blev så
tyst

Kvar satt jag
tom
i kylan och såg
livet

I ultrarapid





Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP