Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skilsmässa


Du gjorde dig illa


Du gjorde dig illa

Du gjorde dig illa den dagen som du ville prova på dina vingar
du nådde många höjder för att strax falla ner
i konstant förtvivlad

Du tappade bort dig varje gång du ville fånga tillvaron med en rubrik
även om du visste ditt telefonnummer och din adress
var du i ett labyrint: att välja väg utan att hitta hem

Du försummade livet på grund av ledsamhet
och glömde bort att andas in de lilla klara fräscha luften
som våren kom med

Du skrek till alla väderstreck din ilska
över att inte vara herre över dig själv
trots att du har bevis på att vara fri

Du utmanade ödet genom att göra det man inte fick:
lämna hemmet utan förbehåll på vad som kan komma efteråt





Fri vers av Minona
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona