Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kungliga dramatiska teatern

tänker på mej där på scenen,
tänker på mej som tar emot applåder, och gråter
tänker på mej på scenskolan, och gråter
tänker på NEJ från scenskolan, och gråter
tänker på mej på kontoret, och skrattar
sen tänker jag inte mer på det.




Övriga genrer av disco 2000
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-26 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

disco 2000