Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Jag förväntar mig inte att Du skall älska mig

Om Du är sann mot Dig själv så älskar jag Dig

Där kan vi skapa den ömsesidighet jag behöver

för att leva och tro

Tillsammans med Dig är ensamhet min trygghet och glädje




Fri vers av walborg
Läst 700 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-02-27 04:43



Bookmark and Share


    Annika J
Mycket att fundera över, att en ensamhet kan bli trygg tillsammans med någon.
Att sanningen gör oss fria- och trygga. En text att ta spjärn mot, att begrunda.
2016-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt och fint...
2016-03-02

    Dan Myrbeck
Ja, det är viktigt att vara sann mot sig själv. Kan man inte det, kan man förmodligen inte vara sann mot andra.

Bra att ha någon att vara ensam tillsammans med.
2016-02-29

  Chawa VIP
Kärleken kräver inget. Den är sann och den finns där - alltid... Sista raden säger allt. Mycket fint och tänkvärt!
2016-02-28

  Minkki VIP
genomtänkta rader
2016-02-28

  Änglaögon
Fick läsa några gånger innan jag förstod. Stora och kloka ord, fint skrivet.
2016-02-27

  Heikki Hellman
Min första genomläsning på natten räckte inte att fatta vad du ville verkligen säga med dina koncisa rader. Jag gärna bokmärker sällan, men nu efter ett nytt försök gör jag det!
2016-02-27

  Ingrid Trolle
Detta är så starka och berörande Ord
att det krävs din mästerliga hand och
penna för att sätta dem på pränt!
Stort tack!
Bokmärker!
2016-02-27

    ej medlem längre
Djupa kloka ord som berör alla sinnen när jag läser.
2016-02-27

  RitaBrunner
Kärleken har så otroligt många ansikten och skepnader. Någon av definitioner torde passa oss alla och envar.
Ödmjukheten lyser genom texten och möter mig varsamt...
2016-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Stort djup i din fina text.
2016-02-27

    ej medlem längre
En text värd att läsas noggrant och flera gånger. Så mycket klokhet och livserfarenhet på bara 5 rader! Sparas.
2016-02-27

  ULJO
Sanning är den sanna verkligheten. När den finns kan man både ge och ta emot äkta kärlek.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg