Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 år efter Palmes död.



 

 

När O. Palme dödades dödades också Sverige, jag kommer ihåg att jag redan hade varit svensk medborgare i ett par år då plötsligt kände jag mig förvirrad, upprörd. Från dess människor, regeringar bara kommer och går i ett slags dimmig misstroendeförklarings för mig.

Sedan började jag trösta mig själv med tanken på att ödet hade bestämt före mig flera gånger, var och vad som hände när jag profeter och säger saker om Sverige…

 

In på besök berättade kriminaltekniska avd. på brott till en exakt tid på år tre decennier kommer belysas denna fallet, för att inte bara var en fråga om ändring av status och prestige, men den också svenska konstitutionen. Anmälningar tags med papperskorgen och kasserades av städpersonal. Jag blev stum när såg ”Modiga” förkläd med golvtrasa i entré. slår typ, typ in hörna med skräpet.

Och sedan dess traumat inte get upp även om jag låtsades ofta. HERREN, vår Gud giva honom vila i frid.





Läst 24 gånger
Publicerad 2016-02-26 20:21
 


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Här publicerar jag ändå en privat kommentar jag fick som gjorde intryck på mig, i den hat som många har över socialdemokraterna och dess ledare.

”Jag kommer från dem som ägde lite mark, var köpmän. De som blev bestulna på det de ägde utav socialistsvinen. De som fick se sina ägor gå till staten, storföretagen och andra slag av odågor”

2016-02-27
Radera

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack, mycket intressanta upplysning kommer här...
2016-02-26
Radera

  Knoparemoj VIP
Hej,

Socialemokratin har alltid fallerat
Som Barmhemsbarn förstörde så många människors liv. Var fanns den politiken i huvudet på någon.
Nej,sossarna har och förstör det här landet,medan betongsossarna lever i sin slott.
Varför ska Palme vara en frälsare en en ikon. För mig är sossarna bara ett parti som tänker på sig själv

Ha det gott
Bosse
2016-02-26
Radera

  pornografi VIP Ny medlem
Palme representerar inte Sverige och han och hans parti försökte och lyckades i princip mörda det Sverige jag kom ifrån.

2016-02-26
Radera

  Larz Gustafsson VIP
Ceausescu blev också mördad.
Lumumba blev mördad.
Sankara blev mördad.
Khadaffi blev mördad.
Saddam Hussein blev mördad.
Oavsett vad andra tycker om dessa män hyllar jag dem som hjältar.

Palme var en del av folkhemmet.
Men någon socialist var han inte.
Socialdemokratin är inte socialistisk.
Ändå är Palme någon som lämnat ett enormt tomrum efter sig. En som liksom alltid fanns där, och sedan, plötsligt...
2016-02-26
Radera



Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 07:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem bestal vem?
Jordägare (utsugare) exploaterade människor.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP