Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens läkande kraft







När jag såg dig i ögonen
såg jag en bild av mig själv

kände inte igen mig

du såg med kärlekens ögon
berättade vad du såg

mina ögon öppnades

sakta började jag se
på samma sätt som du

jag dög som jag var




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-02-27 08:45



Bookmark and Share


  Pratolina
Kärleken förvandlar så!
2016-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin text som går på djupet...
2016-03-02

  StinaJ VIP
Enl stark text som förmedlar ett fint buskap :
Du duger som du är !
2016-03-01

  överlevaren VIP
Härliga ord som spelar stor roll för individen och kärleken!
2016-03-01

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2016-02-29

  M.Eta
Äkta kärlek! fint
2016-02-29

  Teresia Ridell
Underbart, innerlig kärlek. Gillas mycket !!
2016-02-29

    Birgersdotter VIP
Igenkännande!!!Fint skrivet.
2016-02-28

    ej medlem längre
När vi kan se och känna det goda.Inom.
Inte alla som kan. Gott så.
2016-02-28

  Gunnel Eriksson VIP
Viktigt att älska sig själv.
2016-02-28

  Respons VIP
En god insikt!
2016-02-27

  Ingrid Trolle
Att duga som man är
det är stort och inte
alla förunnat.
Fint uttryckt
2016-02-27

  Maria Sundelin VIP
Ja med kärlek och omtanke kommer vi långt
Kramar
2016-02-27

    ej medlem längre
Vackert och kärleksfullt skriftat!
2016-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Just det som är kärlek. Att få duga som man är. Både på ut- och insida. Bra skrivet.
2016-02-27

    ej medlem längre
Kärleken öppnar våra ögon.
2016-02-27

  Rise Little One
Man kan inte vara någon annan än sig själv!
2016-02-27

  Nannie
väldans bra ska vara den man är
2016-02-27

  walborg
Fint uttryckt om hur vi blir till som mänskliga
2016-02-27

  Öknens Ros VIP
Ja, vi duger som vi är. Sedan kan man väl putsa på våra brister och skavanker, så gott det går.
2016-02-27

  Marianne Räf
Ja, så skönt å duga ! Som man är!
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP