Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


intro

 

efter arvskiftet kommer de gömda fram

alltid med annans ansikte, annats inmurade sten, inne i

alltid kall alltid hård

jag kan inte vila i dig längre

allt enligt lagen om de av nåd döda, de lämnande

jag skriver din adress på ett kvitto från Systemet

och skriften kan läsas i en immig spegel vid din mun

läpparna formar ett ljud, en bokstav

en som du precis skapat, ohittbar utanför det lilla

det våra

du säger alltid att allt har vi byggt tillsammans, skyskraporna

jag vet inte jag vet

inte

jag var så liten då



 



Fri vers av cilax VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-27 09:28



Bookmark and Share


  Glömskan
"Jag kan inte vila i dig längre"
Just den meningen fastnade jag i. Du skriver bra.
2017-10-01

  Glömskan
"Jag kan inte vila i dig längre"
??
2017-10-01

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande med den precis skapade bokstaven - man undrar hur den ter sig?! - även om "alltid med annans ansikte" låter fint bekant...
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt