Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en son.


han


Hans vaxade hår döljer den sen länge hårdnade fontanellen
där jag vilat min näsa i 1000 timmar
där jag samlade 1000 liter trötta amningstårar
den där sommaren

Hans rangliga tranben räcker hela vägen upp o ner igen
till dom där fötterna som inte kan få nog av kill o pill
och som aldrig nånsin rycker undan

Läpparna som gör dom godaste pussarna...
... och tankarnas säregna vindlingar som utmanar mina invanda mönster
när vi badar varmt och hans tankar får ta plats

Det stora lilla hjärtat och mitt som är så trasslade i varandra
att det både stärker o rister




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 448 gånger
Publicerad 2016-02-27 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt