Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så trodde jag om: ”Schengen” i epigram dikter på denna kultur sajten 2011-09-19; fem år senare vi är i total kaos ...till mina profetior men i Sverige.


Shengen

 http://www.poezie.ro/index.php/workshop/all/atelier

 

- Gör du det för att du ska se våra nakna vinstockar klasar?
Att ge vika för Schengen!?
En miljon för att befria oss, eller komma åt våra Markland.
Nu väntar i camping till behov
Som till Santa Claus intill granen till vingårdar flockar i stora hav circelar.

är det möjligt? 

( en snabbis översättning)

 


Vizionari: 272 

 

 


Horti-cultura? vita de vie =Trädgårds vin odling 
[ Epigram? ]
Shengen 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
de  [Viespea ]

2011-09-19  |     | jeflea norma  diana. 

 


De vrei sa-ti vezi ciorchini goi, 
Sa se de-a drumul la Shengen!
Liber un milion la voi sa vie.
Acum astepta în camping în nevoi
Mos Craciun circel în pom sa-ti vie.Fie.




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-02-27 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP