Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Odens soldater""Soldater av Allah"

 

 

"Soldater av Allah" extremistgrupp som har uppstått i ett land i Europa.

Ledare hotar att patrullera gatorna

Människor som kallas att ha förbindelser med islamistiska kretsar i huvudstaden norska har meddelat att skapa en grupp som kallas "soldater av Allah" för att motverka höger patruller som heter "Odens soldater."

 

 

"Som svar på patruller grupp icke-troende”soldater Odin”, vi muslimer, har valt att skapa en grupp som skulle patrullera gatorna, först i Oslo, för att förhindra det onda och uppmuntra bra”, sade en källa nära islamist i Norge.

Gruppen kallar sig Jundullaah, vilket översatt till engelska betyder "Soldiers of Allah".

I slutet av förra veckan, grupper av självförsvar dubbade "Soldater av Odin" (Odin är krigsgud i nordisk mytologi, nej) patrullerade gatorna i flera städer norska, vilket visar att rörelsen dök upp i Finland expanderar i norra Europa, på kris invandrare. Dussintals män, några av dem klädd med skinnjackor med en logotyp tänkt att vara en viking hjälm, samlades på kvällen den 20 februari i städer som Stavanger, Kristiansand och Drammen, rapporterar Agerpres.

Gruppen, som också har filialer i Danmark och Sverige, kopiera en rörelse nära höger dök upp förra året i Finland.

I Norge, dök denna grupp den 13 februari, då 14 män patrullerade gatorna i tre timmar i staden Tönsberg.

I en årlig rapport som offentliggjordes den 9 februari, den norska underrättelsetjänsten (PST) uppskattar att "hotet om högermedia växer i Norge" bland den kris migranter.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1101 gånger
Publicerad 2016-02-27 13:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=tQgksBjjAf0

2016-02-28

  kjell-åke bearfoot VIP
Sjung "Imagine"
2016-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Asatron är lika ond som ISIS.
Man offrade t ex människor innan kristendomen kom till Norden.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP