Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk som är bombis asså... Eller ja. Folk.


BOMB

Alla dom där som så satans bombsäkra på allt
hur kan dom va så jävla bombsäkra på allt?
Det går ju inte att va bombsäker på nåt
förutom på just det att det inte går
å vara bombis på någonting alls.
Det är jag fan typ bombis på.
Tror jag i alla fall. Cirka.
Ungefär. Kanske.
Inte helt ??

Men ca 110
kvadratmeter över havsytan o då är det ändå lågt räknat
- per millimeterrättvisa

En gång var det en här som pratade om att vi hade för gammal ballofix.
Han va fan sjukt bombis.
Vi kom inte så bra överens han o jag. På grund av det. Bland annat.




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt