Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitsnack


bumsa i plask i träsk slicka träck och vaska sill
koka dill  plyma svans kasta loss i trång dans
hasta hasta hasa i has
posta brev plåga påskkärring och ligga i sked, käka ved
och stig i graderna under solhetta och mäsk
hitta en hingst i lagom blus och rulla ett varv i bus
spotta, klistra bokmärken i bok, vara tok, precis som det ska
mycket vill ha mer och gapa stort.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-27 20:33



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Det där sillvaskandet...
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP