Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkens salta tårar

Vers:

Han kom fram till mig
han berättade för mig
att han aldrig har varit
varit där andra barn leker
på alla härliga lov
hans föräldrar hade inte råd.
Han var djupt besviken
han kände en stor ledsamhet
när han såg alla där på ishallen
var han nära på att fälla en tår.


Ref:

Räck mig din hand
så ska jag hjälpa dig
jag ger dig allt
bara att du inte gråter tårar
för dina salta tårar
skär i mitt hjärta
gör vad som helst
min söta lilla vän
bara du får fram ett leende.

Inget barn ska känna tomhet
inget barn ska få lida
bara för deras föräldrar
lägger ut alla pengar
till att supa sig fulla.
Jag tar dig i min famn
hjälper dig så gott jag kan
hjälper dig på något sätt
han ska också få ha kul
han förtjänar mycket bättre.


Vers:

Jag tog tag i saken
ringde runt hela dagen
på nätterna kunde jag inte sova
tänkte på den lila pojken.
Till slut fick jag kontakt
med folk som kunde hjälpa han
de öppnade en utredning
och vi uppnåde ditt vi ville.

Det blev en lång process
med både sorg och glädje
men till slut fick vi igenom det
idag har han råd med allt
där vid parrongen när vi skillde oss åt
han kramade mig hårt
och började gå
han vände sig om
hans gröna ögon lyste som aldrig förr
men det leende han hade då
kommer att finnas kvar
vart jag än går.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 27)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-27 21:03



Bookmark and Share


  Futureprincess
Låter som en solskenshistoria!
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela