Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våra fördomar

Modern sov inte på ett halvår när dottern hade sällskap med en man från Iran, som skrattande sa "Det ska fan va muslim och inte få äta fläskfilé!"
Han som är "två meter lång och neger" är maorier från Nya Zeeland och i många bekantas ögon vitare än före detta brevbäraren från Paris, vi oxå umgås med.
Hobbymekanikern som hjälper oss med bilen, vill ha en riktigt rasistisk regering i Sverige, så att han skickas tillbaks till Bosnien.
Hans fru skrattar hysteriskt och vägrar redan följa med, för hon är "bosatt i Sverige och därmed svensk."

En närstående menar att alla hon inte känner är  "konstigt folk som inte är härifrån" medan maken ivrigt hävdar att "alla vet att finnar har rytmen i blodet och gigantiska penisar".

Det blir en vild ickedebatt där alla har samma åsikt: Följer man inte lagen, måste man campa i mormors trädgård!

 

 




Övriga genrer av kirsti ylinikka VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2016-02-28 17:45



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Härlig humor i vardagen som den ter sig nuförtiden. Mera sånt! :)
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP