Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKEA

Jag är frasmatta
Ja frasmatta
sic sic sic
för jag bestämmer själv
över mig själv
trots urbota tilltufsad okammad
i armarna på återbrukade dörrmattan
SAMBO
för endast 49 kr + stora köttbullsmenyn lingondricka
kan jag ovärdigt gestalta frasmattan
OBALANS
gå åt som smörsken
vara massivt populär

solgul




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 333 gånger
Publicerad 2016-02-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt