Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Apriljuset genom tunna gardiner, stadens brus och mina strumpor på din ensamma stol. Vår i gläntan där fåglarna bygger.




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-28 22:24



Bookmark and Share


  mike irow
Ensamma stol tar väl pris!
2016-03-17

  Linda CH VIP
Kort men händelserik text med ett stänk av melankoli.
2016-03-07

  Henning Hson
Gillar denna vackra och härliga text!
2016-03-04

  Bo Himmelsbåge
En sky av det spirande februariljuset
genom tunna gardiner...
belyser ensamhetens stol...
utanför bygger fåglarna bo...

Fint skaldat!
2016-03-04

  RitaBrunner
Färgsprakande skildrat om en ett ögonblick i nuet. Anar saknad i den ensamma stolen med strumporna på.
Vackert skaldat!
2016-02-29

  Ulf D VIP
Det blir ett spektrum av färger här, i en betraktelse av ljuset. Kul.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP