Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De, skriftlärda givna fördrag. Väljer sina pärlor gör balans förstärkning av tidsvinsten. Triumphal primavera 1 Mars.


"Kristendomen är inte kalifat markerar Ungern klart”

 

 

 

 EU kan inte låta Grekland falla offer för kaos. förberedelser för att bygga en försvarslinje längs gränsen mellan Ungern och Rumänien.

Invandrargrupper har kommit faktiskt vid gränsen mellan Ungern, Serbien och Rumänien, rädsla för att invandrare kan infiltrera slutet barriären. 22 tusen flyktingar har fastnat i Grekland, I samband med inflödet av invandrare och flaskhalsar på Balkan. Som söker en plats att slå sig ner, börja ett nytt liv. 7000 invandrare i gränsstaden Idomeni förväntar sig att få tillträde till territoriet Makedonien. I mörker 400 främlingar kvinnor och barn fick lovpassera i Makedonien.

Tusentals lever sina dagar i flyktingförläggningar i Aten. Platserna är överfulla, så de grekiska myndigheterna skickade armén att uppföra tillfälliga skydd och färjor i Aten har fört migranter från öarna.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-02-29 10:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bring back Yugoslavia!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP