Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du min vän

Kan vi dela på månen?
kan vi dela på kärleken?
kan vi dela livet?
kan vi vara vi två?
jag och du ..fina freden
kanske världen blir snällare




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 504 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-29 11:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vilken härlig sköning
2016-09-16

    Jonahs
Hoppas din vän läser och svarar:)
2016-03-03

  Bo Himmelsbåge
Ojaa... med fred blir världen snällare...
När vi slutar döda o lemlästa varandra
o lägger krigets enorma resurser på uppbyggnad istället...
växer Kärleken!

Härlig uppmaning!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som väcker tankar och känslor!
2016-02-29

  RitaBrunner
En ömsint önskan!
Fin!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan