Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har tjackat knallpulverpicka! Pga vårkänslig.


Pang Pang


Pang pang!
Öh det är skottdagen!

Pang pang!

Firar genom att
INTE fria today
heller

Pang pang!
Död åt patriarkatet!

Pang pang!
Död åt all jävla dårskap!




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 18:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Död åt patriarkatet!
Leve matriarkatet!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt