Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Der Marktschreier

Han skrek sig hes på den publika arenan

Publiken skred till

Pengarna likaså

Han skrek och skrek

Rösten blev allt hesare

Publiken allt glesare

Nu sitter han och stönar

över livets orättvisor

Ingen pension att tillgå

Hans förlitan på sin röst

hade varit stor

Den kunde bära

genom hela livet

Och ingen motgång

kunde drabba

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP