Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odalisk




- Jag ville (vill) bara röra henne varsamt, smeka och kyssa som älskande gör. Hon tog mig i sina armar och jag slöt ögonen, lät henne komma in i mig. Klistrande hud, svettpölar i höftskålar. Stumma kroppar utan ett gemensamt språk.
- Hur kändes det då?
- Som om hon vände mig ut och in, ett sken inifrån, en liten lampa under hud. Att hon säger: (tillgjord röst) när du kysser mig önskar jag att jag inte hade kille men jag särar hellre benen för hans sneda jävla pojkkuk än erkänner för mig själv att sann kärlek är en kvinnas heta andedräkt mot fittan.
- Hon sa aldrig så.
- Är vad jag hörde. Och hon sa faktiskt det där första. Det viktiga är vad hon inte sa.






Fri vers av Anne Beatrice Nilsson
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-01 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne Beatrice Nilsson